Eurowine

Eurowine ble etablert i 1990. I 2008 ble Eurowine en del av Solera gruppen. Vi selger vin og brennevin, hvorav hovedfokuset er på vin.

I takt med markedet har det skjedd mange forandringer i Eurowine sin korte historie. I de tidligere år var mye av vin porteføljen fra mere ukjente vinland som Bulgaria og Ungarn. I dag er de klassiske vinområdene i Europa og den nye verden som dominerer porteføljen.
Eurowine har gjennom sin satsning på offentlige anbud hos Vinmonopolet vært en av aktørene som har vunnet flest anbud de seneste årene. Dette til glede for nye og gamle samarbeidspartnere. Vi bruker mye tid på å øke vår vinkompetanse. Det gjør at vi kan ha en tett faglig dialog med våre produsenter og sammen med de fremstille produkter som passer perfekt til det norske markedet.
Vi er et ungt team som alltid er på søken etter nye vinområder, spennende endringer i områder vi allerede har, eller nyetablerte produsenter. Derfor lanserer vi alltid nye produkter hver annen måned og det ofte med god suksess.
Vi er så heldig å få jobbe med noe så tradisjonsrikt og historisk som vin og brennevin. Vi ser at interessen for vin og brennevin er sterkt økende i både Norge og i Europa generelt. Vi elsker faget vårt så dersom du har spørsmål om vin eller om våre produkter så er det bare å kontakte oss!

 

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.