Varm søtpotet med brandy og blåmuggost-dressing

Varm søtpotet med brandy og blåmuggost-dressing

30 minuter 2 personer

Varm søtpotet, pære og frisée-salat med brandy og blåmuggost-dressing

Ha fløte, brandy, blåmuggost og druesirupen i en blender og bland til det er silkemykt. Hell over i en liten flaske med tut.

Varm ovnen til 180° C. Skrell pæren og søtpotetene og del i skiver á ca. 1 ½ cm tykkelse og legg på en stekeplate. Drypp olivenoljen over og krydre med salt og pepper. Stek søtpotetene i ovnen i ca. 10 minutter før pærene tilsettes.
Fortsett å steke til alt har fått en mørk karamellfarge og alt er ferdig kokt.
Ha olivenolje og rødvinseddik over frisée-salaten og pecan-nøttene.
Fordel søtpoteter og pærer på to tallerkener.
Klem ut små topper med brandy og blåmuggost-dressingen rundt dette.
Dander frisée-salat og pecan-nøtter og server omgående.

Prøv gjerne en vin laget av druetypen Chenin Blanc.

Ingredienser

1 Conference pære
1 oransj søtpotet
1 gul søtpotet
3 ss olivenolje
1 ts havsalt
1 ts sort pepper
20 g pecan-nøtter
60 g frisée salat
1 ts Extra Virgin olivenolje
½ ts rødvinseddik

Brandy og blåmuggost-dressing
65 ml fløte
1 ts brandy
75 g kremet blåmuggost
1 ts druesirup (fås i innvandrerbutikker)

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.